Πολιτική επιστροφής προϊόντων 

Η εταιρία Mariah Jewellery σεβόμενη την κείμενη νομοθεσία για τα δικαιώματα των καταναλωτών και τον κώδικα καταναλωτικής δεοντολογίας (31619/22-03-2017) , ακολουθεί ευέλικτη πολιτική επιστροφών, όπως και τη δυνατότητα που δίνεται στους πελάτες μας να αισθάνονται χαρούμενοι και απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές που πραγματοποιούν.

Η εταιρία τηρεί τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής των προϊόντων , με συνεχόμενους ποιοτικούς ελέγχους.

Για περιπτώσεις όμως όπου ο πελάτης παραλάβει τυχόν ελαττωματικό προϊόν είτε από λάθος κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά του προϊόντος , μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Το δικαίωμα επιστροφής γίνεται δεκτό στο χρονικό περιθώριο των 16 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος και με την προϋπόθεση το προϊόν να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση να μην φέρει βλάβες που προκλήθηκαν από τον πελάτη καθώς και με το παραστατικό πώλησης .

Η επιστροφή μόνο  ελλαττωματικών  προϊόντων γίνεται με χρέωση της εταιρίας μας , κατόπιν  και μόνο με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε .

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται με το έντυπο επιστροφής.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής