Τα μαργαριτάρια στη ζωή μας

Τα μαργαριτάρια είναι άμεσα συνδεδεμένα με την καλαισθησία και την γυναικεία ομορφιά, δίνουν μια αρχοντική αίσθηση στα γυναικεία κοσμήματα και τα μετατρέπουν σε μοναδικές δημιουργίες.

Υπεύθυνοι οργανισμοί για την δημιουργία μαργαριταριών είναι τα μαργαριτοφόρα στρείδια. Έτσι και τα μαργαριτάρια αυτά έχουν πιο έντονη ιριδίζουσα λάμψη. Βέβαια υπάρχουν και μαργαριτάρια εκτροφής τα οποία παράγονται με σκοπό να υπάρχει πιο άμεση διαθεσιμότητα και πολυπληθής παροχή της πρώτης ύλης μαργαριταριού έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στην δημιουργία κοσμημάτων.Το μαργαριτάρι ξεκινά να σχηματίζεται, όταν κάποιος κόκκος ήάλλο μικρόαντικείμενο περάσει στη σάρκα του στρειδιού και δεν μπορεί να τοαποβάλει με οποιοδήποτε τρόπο. Παρόλο που έχουν ένα εξαιρετικό σύστημανα φιλτράρουν την άμμο αν σε κάθε περίπτωση εισχωρήσει έναμικροσκοπικόκομμάτι κοραλλιού τότε το στρείδι το καλύπτει με μια ουσίαπουονομάζεται μάργαρο.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και της έλλειψης φυσικών μαργαριταριών,Ιάπωνες καλλιεργητές στις απαρχές του 20ου αιώνα αναζήτησαν εναλλακτικέςμεθόδους με σκοπό την καλλιέργεια θαλασσίων μαργαριτοφόρων οστράκων.Με την πάροδο του χρόνου οι τεχνοτροπίες καλλιέργειας τουςαναπτύχθηκανμε αποτέλεσμα το φυσικό αυτό προϊόν να γίνει προσιτό καιγνωστό στοευρύ κοινό. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα η καλλιέργειά τουςείναιεξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί ελεγχόμενες συνθήκες παραγωγής.

Το κατάστημά μας σας παρέχει διάφορες επιλογές χειροποίητων κοσμημάτων με μικρότερα ή μεγαλύτερα μαργαριτάρια. Τα κοσμήματα θα τα βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές με επιμετάλλωση ρόζ χρυσό είτε με επιμετάλλωση ασήμι, για όλα τα γούστα.

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα κόσμημα με μαργαριτάρι καθώς είναι μια επιλογή υψηλής αισθητικής , πολύ σικ, σύγχρονο καθώς απευθύνεται στο σύγχρονο περιβάλλον της μόδας αλλά ταυτόχρονα και διαχρονικό, αφού κυριαρχεί ως μια ιδιαίτερη και αρχοντική επιλογή κοσμήματος που πάντα υπήρχε στην κορυφή των προτιμήσεων της γυναίκας.

Αν επιθυμείτε να κάνετε ένα διαχρονικό και πολύ κομψό δώρο, δεν έχετε παρά να προσφέρετε ένα κόσμημα με μαργαριτάρι από την συλλογή μας. Και αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι οτι το πιο σημαντικό δώρο για σας είναι να φροντίζετε την εμφάνισή σας, να δίνετε αγάπη και αξία σε κάθε λεπτομέρεια που συνιστά το προσωπικό σας στυλ. Το κόσμημα έχει την δυναμική να μεταμορφώνει κάθε σας εμφάνιση και να της δίνει μια τελείως διαφορετική έκφανση. Ένα σκουλαρίκι, ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι με μαργαριτάρι θα απογειώσει κάθε σας εμφάνιση και θα δώσει μια άλλη διάσταση σε κάθε σας ντύσιμο, προσδίδοντας κλασική εμφάνιση υψηλής αισθητικής αντίληψης. Τολμήστε το και μετατρέψτε κάθε σας προσωπικό στύλ σε μοναδικά υπέροχο, με επιλογές κοσμημάτων με μαργαριτάρια, από το πρωί ως το βράδυ.