Στηρίζουμε τελικά το Χειροποίητο κόσμημα;

Είναι πρωί και ξαφνικά βλέπω ένα μήνυμα ως διαχειρίστρια της σελίδας και του e-shop. Είναι μια χρήστρια ενός κοινωνικού δικτύου στο οποίο έχουμε την σελίδα μας σαν επίσημη εταιρεία και ηλεκτρονικό κατάστημα. Πριν διαβάσω φαντάστηκα ότι αποτελούσε ένα μήνυμα ερώτησης πάνω στα προϊόντα. Προς έκπληξη μου αντικρίζω το εξής απρόσμενο! Η χρήστρια στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Καλημέρα κ καλή χρονιά συγνώμη κιόλας για αυτό που θα γράψω απλά αναρωτήθηκα!!!! Διάβασα ότι έχετε κοσμήματα από Ιταλούς Ισραήλ κ άλλες χώρες!!! Συγνώμη αλλά είμαστε τόσοιιιιι πολλοί στην Ελλάδα που φτιάχνουμε κ πουλάμε κοσμήματα κ εσείς αντί να πουλάτε τα δικά μας κ να βοηθάμε ο ένας τον άλλο που είμαστε στην ίδια χώρα κ έχουμε το ίδιο πρόβλημα (κρίση) κάντε μια έρευνα να δείτε πόσοι έχουν πάγκους σε όλη την Ελλάδα με χειροποίητα κ πόσοι άνθρωποι φτιάχνουν κοσμήματα κ οι πιο πολλοί κάνουν σούπερ τέχνη, αναθεωρήστε λίγο τα πράγματα. καλή χρονιά με υγεία και εξέλιξη.»

Έπειτα προσπαθώ να απαντήσω, μια από το κινητό, μία από τον υπολογιστή και ξανά αντίστροφα. Αδύνατον. Η χρήστρια είχε μπλοκάρει τη συζήτηση. Ένα μήνυμα-μονόλογος!

Τελικά, αποφάσισα να απαντήσω από το blog της σελίδας μας!

Η απάντηση που επιχείρησα αλλά ποτέ δεν κατάφερα να στείλω είναι η ακόλουθη, η οποία και αποτελεί την δική μας αλήθεια :

«Αγαπητή χ, καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλοπροαίρετά σας σχόλια. Σαν εταιρία αν το μελετήσετε και εσείς προωθούμε κατά κύριο λόγο κοσμήματα από Έλληνες σχεδιαστές (εταιρία ANGELO BARETTA, έδρα Σύνταγμα, Cathrin Bijoux, έδρα Αθήνα κέντρο, Jools, Αθήνα) και βέβαια χειροποίητα κοσμήματα από σχεδιαστές στη Θεσσαλονίκη! Με λίγα λόγια το 90% του καταστήματος είναι ελληνικό προϊόν! Καθώς όμως έχουμε συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις, έχουμε επιλέξει ορισμένα κομμάτια ξένων σχεδιαστών, με σκοπό τη διεύρυνσή μας σε όλες τις προτιμήσεις και απαιτήσεις του κοινού. Γιατί υπάρχει το κοινό που βαδίζει σύμφωνα με τις τάσεις του εξωτερικού. Αυτές τις τάσεις θέλουμε να τις προάγουμε και σαφώς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ούτε αυτές ούτε το κοινό που τις αναζητά! Τέλος, κάθε εταιρία έχει τη δική της πολιτική και θέτει τις δικές της προσδοκίες, εμείς με έδρα την Ελλάδα, σαφώς και στηρίζουμε την χώρα και αυτό σε καμία περίπτωση δεν τίθεται προς αμφισβήτηση επειδή στα προϊόντα μας έχουμε επιλογές από ξένους σχεδιαστές! «

Μια απάντηση που τελικά δεν στάλθηκε ποτέ και είχε ως στόχο να δείξει ότι το www.mariah.gr έχει ως βασική αρχή να προωθεί μεγάλη ποικιλία με πολύ ιδιαίτερες επιλογές κοσμημάτων με σκοπό να δείχνει στον καταναλωτή τις σύγχρονες τάσεις της μόδας!

Τα συμπεράσματα τώρα δικά σας! Εγώ αυτό που έχω να συμπληρώσω είναι το ακόλουθο: Εσείς πριν αγοράσετε κάτι, κοιτάτε την προέλευσή του ή αν σας αρέσει; Μιλώντας για μια Ελλάδα του 2019!

Και στο σημείο αυτό για να γλυκάνω λίγο την ατμόσφαιρα,παραθέτω λίγα από τα χειροποίητα μας κοσμήματα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *